Pode Magazine 2015

56
Collectie 2015-2016 Puur design en ‘n tikje eigenwijs

description

Bij Pode weet je dat je goed zit. Puur design en 'n tikje eigenwijs.

Transcript of Pode Magazine 2015

Page 1: Pode Magazine 2015

Collectie 2015-2016

Puur design en ‘n tikje eigenwijs

Page 2: Pode Magazine 2015
Page 3: Pode Magazine 2015

Thuis in je PODE huisIedereen woont anders, leeft anders. Je hebt je eigen wensen en woont zoals jij dat wil. Kleurrijk of gedurfd. Misschien een beetje meer ingetogen. Met de ruimte die je in jouw eigen huis gegeven is. Want laten we eerlijk zijn: niet elk huis heeft even veel ruimte, een efficiënte indeling, of zelfs maar rechte muren…

Wie vastberaden zijn eigen smaak volgt, vindt in deze PODE brochure een fantastische collectie kwaliteitsdesign, die je helemaal naar je eigen wensen aankleedt. En dan maakt het niets uit, of je een klein of een groot huis hebt; een zolderwoning, rijtjeshuis, dijkwoning, studio of pied-à-terre. En of je nou kiest voor kleur of voor rustige natuurtonen, bij PODE kan het allemaal.

Met PODE verander je jouw huis in een PODE thuis.

Sarah Corynen (1970)

Designer en kunstenaar Sarah Corynen creëerde voor PODE de tekeningen in deze brochure. Ze maken deel uit van één werk, een huis met kamers waarin mensen hun kleurrijke ideeën uitleven, met de meubelen van PODE altijd in de nabijheid.

Sarah studeerde “Fashion design” aan de Koninklijke Academie van Antwerpen en werkte lange tijd in de mode-industrie. De laatste jaren focust ze zich steeds meer op “knit-wear” (expressieve gebreide kledingstukken). De inspiratie voor haar grafisch en experimenteel werk vindt ze in (conflicterende) dagelijkse situaties. Het resultaat zijn krachtige, grappige en directe tekeningen en objecten in verschillende technieken.

1

Page 4: Pode Magazine 2015

Pode, betaalbaar design op bestellingJe wil je eigen keuzes maken, in wat je draagt, in wat je doet. Wij geloven dat je ook fijner woont als je zelf bepaalt hoe je bank eruit ziet. Een echt goede designbank wordt daarom niet op voorraad gemaakt, maar speciaal voor jou, op bestelling. Met keuze uit stof en leer in meer dan 120 kleuren maak je jouw hoogstpersoonlijke PODE bank zo kleurrijk als je zelf wil. PODE bewijst dat het snel en betaalbaar kan, bij een Nederlandse fabrikant.

Gun jezelf iets moois. Jij kiest, wij maken het voor je in 5-6 weken.

Sterk Nederlands merk; 7 jaar garantiePODE is een merk van Leolux. Een familiebedrijf, dat al 80 jaar in Venlo designmeubelen produceert voor een internationale markt. Dat betekent, dat we gebruik kunnen maken van jarenlange kennis en kunde. Omdat we elk meubel bovendien uitgebreid testen op duurzaamheid en ergonomie, geven we met een gerust hart 7 jaar garantie. Bij PODE weet je dus dat je goed zit!

2

Page 5: Pode Magazine 2015

Kwaliteitsdesign voor jou gemaaktIn standaardbanken geloven we niet bij PODE. Onze collectie is ontworpen door topdesigners en de bank van je keuze wordt voor jou persoonlijk, op bestelling gemaakt. Zo kun je zelf kiezen in welke bekleding wij je favoriete model uitvoeren. Je kiest voor leer of een van vele stoffen en je maakt je eigen kleurcombinaties met de stiknaden en de lakkleuren voor de pootjes. Combineer er gerust op los met tafeltjes en kussens.

Korte levertijden overal in NederlandOp een PODE bank wil je natuurlijk niet te lang wachten. Maar dat hoeft ook niet. Wij hanteren korte levertijden. Jouw persoonlijke keuze maken we, speciaal voor jou, in 5-6 weken.

3

Page 6: Pode Magazine 2015

SwipeDesign: Thijs Smeets, 2015

4

Page 7: Pode Magazine 2015

Een bescheiden schoonheid, deze compacte bank. SWIPE brengt ruimte in je kamer.

SWIPE is Hollandse nuchterheid, met internationale allure. Je voelt het als je gaat zitten, je ziet het aan de elegante lijnen, de rijke siersteek en de uitgebalanceerde verhoudingen. Met aluminium voetjes in twee hoogtes die elke PODE kleur kunnen aannemen.

Zijn grootste verdienste is zonder twijfel de ruimte die SWIPE biedt. Door zijn aflopende schouders en uitstaande armen biedt SWIPE veel zitruimte zonder dat hij de kamer domineert. Je krijgt dus heel veel bank voor je geld. En dat is een waardevol talent als je ruimte kostbaar is.

5

Page 8: Pode Magazine 2015

Slim van SWIPE Na een tijdje gaat je bank plooien. Het is een echtheidskenmerk van zitcomfort, maar dat betekent nog niet dat iedereen er ook van houdt. Bij het ontwikkelen van SWIPE is een slimme functie aangebracht: een eenvoudige strook aan de onderzijde van je bank, die je eenvoudig aantrekt om vanuit het midden de bekleding naar wens strakker te trekken, voor een ultiem persoonlijk comfort.

Maatwerk• Je kunt bij SWIPE kiezen uit een 2½-, 3- en

3½-zitsbank en een poef. Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE stoffen.

• Gepolijst aluminium poten in 2 hoogtes. Leverbaar in alle PODE lakkleuren.

• In de leren variant hebben de zitting, rug en armen extra naden.

• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.• Trekstrook aan de onderzijde om de bekleding

van de zitting naar wens aan te spannen.

SwipeDesign: Thijs Smeets, 2015

6

Page 9: Pode Magazine 2015

7

Page 10: Pode Magazine 2015

QuoteDesign: Cuno Frommherz, 2014

8

Page 11: Pode Magazine 2015

Hoge kussens of lage kussens? Definieer je eigen QUOTE.

De wijze waarop de losse rugkussens erin gezet zijn, met de verschillende hoogtes en breedtes, maakt QUOTE lekker nonchalant. Een andere look? Wissel gewoon een paar kussens om en het ziet er weer helemaal anders uit. Er zijn eindeloos veel stylingmogelijkheden.

Ook hangen en liggen moet prettig zijn. Dan is het fijn dat je hoofd op een zachte plek kan liggen. Daarom is er een speciale vering verwerkt in de mooie, ronde armleuning. QUOTE heeft dus niet alleen een geweldig design, maar is ook supercomfortabel en ergonomisch verantwoord. Echt PODE.

9

Page 12: Pode Magazine 2015

10

Page 13: Pode Magazine 2015

Maatwerk• Je kunt kiezen uit een 2-, 2½- en een 3-zitsbank,

een fauteuil, love seat en poef. Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE stoffen.

• De bank heeft rugkussens in 3 breedtes (60, 80 en 100 cm) en 3 hoogtes (42, 46 of 50 cm), om eindeloos mee te variëren. Het is ook mogelijk om alle kussens in één hoogte uit te voeren.

• De kussens zijn gemakkelijk te verwisselen.• Gepolijst aluminium poten in 2 hoogtes.

Leverbaar in alle PODE lakkleuren.• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.• De bekleding van de romp en alle kussens is

apart te kiezen.• In de leren variant hebben de zitting, rug en

armleuningen extra naden.

QuoteDesign: Cuno Frommherz, 2014

11

Page 14: Pode Magazine 2015

Twee gezichten van PodeThijs Smeets ontwierp producten voor merken als CocaCola, Nike, Canon en Unilever. Jet Dircks is bij PODE verantwoordelijk voor de nieuwe modellen. Ze delen een voorliefde voor puristische producten die tegelijkertijd functioneel zijn. De nieuwe bank SWIPE past perfect in dat plaatje.

Het werk van Thijs past goed bij PODE, vindt hoofd productontwikkeling Jet Dircks. “In 2014 ontwierp hij de fauteuil SPARKLE. Toen we voor de collectie van 2015 op zoek gingen naar een nieuwe bank kwamen we weer in gesprek.” Eenvoud zonder overdaadJet: “We hebben Thijs uitgedaagd om een compact ogende bank te ontwerpen, met een tikje brutale elementen. Ondanks het eigenwijze design spreekt hij veel mensen aan en voelt hij zich op veel plekken thuis. De bijzondere naadvoering geeft de puristische bank iets speciaals, waardoor hij een heel eigen karakter krijgt.”

Jet Dircks, hoofd productontwikkeling PODE12

Page 15: Pode Magazine 2015

Thijs Smeets, designer van fauteuil SPARKLE en bank SWIPE

Balans tussen ergonomie en esthetiekUiteraard moet de bank ook het goede zitcomfort hebben. Daar staat PODE om bekend. Thijs: “Bij Italiaanse merken zie je vaak een lage rugleuning die aansluit op de hoogte van de armleuning. Dit ziet er optisch misschien wel mooi uit, maar het zit gewoon niet goed. Bij PODE wordt het zitcomfort steevast op de eerste plaats gezet en daar hoort een prettige, hoge rugleuning bij.”

Van WhatsApp naar SWIPEThijs: “Ik ben eerst op papier gaan schetsen en zo kwam het ontwerp van SWIPE tot leven. Dat heb ik vertaald naar een 3D-bestand en voorgelegd aan het team van PODE. Ze waren er meteen van gecharmeerd. Verder ging het eigenlijk heel snel. De productontwikkeling en het bouwen van de prototypes gebeurt volledig bij PODE in-house. Daardoor loopt alles erg gestroomlijnd. Je merkt dat er ontzettend veel kennis en ervaring binnen het bedrijf is. Via mail, telefoon en WhatsApp hebben

we snel en vaak over en weer “gepingpongd.” Jet: “Zo kon de bank SWIPE binnen een half jaar en na het derde prototype al in productie gaan! Een resultaat van een sterke samenwerking, waarvoor de basis een jaar eerder gelegd was met SPARKLE.”

Eén vloeiende lijn Thijs: “Bij SWIPE heb ik goed gekeken naar de detaillering van de stiknaad. Het is één doorlopende lijn geworden, die vanaf de grond via de armleuning naar de rugleuning loopt. Dat is het uitgangspunt van het ontwerp.”

De twee gezichten van PODEJet: “Omdat je SWIPE, net als elke PODE bank individueel kunt stylen, kun je hem nèt wat onderscheidender maken, als je wilt. Maar als je meer terughoudend wil zijn, dan kan dat ook. Dat zijn de twee gezichten van PODE. We laten altijd veel kleur zien, maar er is niets mis met mooi grijs!”

13

Page 16: Pode Magazine 2015

SPARKLE is een compacte fauteuil met een licht golvend, slank design. Het frisse, zachte uiterlijk nodigt uit om te gaan zitten. En dat doe je met plezier in deze comfortabele draaifauteuil. Hij staat mooi in de ruimte door de open vierteens draaivoet. Dit maakt SPARKLE lekker luchtig.

SparkleDesign: Thijs Smeets, 2014

14

Page 17: Pode Magazine 2015

Het maakt niet uit waar hij staat. SPARKLE is altijd de beste plek in huis.

15

Page 18: Pode Magazine 2015

Maatwerk• SPARKLE is leverbaar als draaifauteuil

en poef, met een scala aan spetterende combinatiemogelijkheden. Kies zelf kleur en bekleding voor het kussen en de binnen- en buitenzijde van de zitkuip. Ook de aluminium draaivoet (in 2 hoogtes) kan in vele kleuren gelakt worden.

• Stiknaden in alle PODE kleuren.• Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE

stoffen.

SPARKLE is bekroond met de GIO Award, de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp 2014.

SparkleDesign: Thijs Smeets, 2014

2014:good industrial

design

16

Page 19: Pode Magazine 2015

17

Page 20: Pode Magazine 2015

De afgeronde vormen, de verstelbare leuningen, de handwerkstiksels op de naden en de talloze combinaties van stoffen en gekleurde poten: met de DR’OP krijg je een unieke, persoonlijke bank.

De ruggen en armleuningen zijn verstelbaar in vijf verschillende standen. Zo pas je DR’OP aan op je stemming en ziet je interieur er steeds weer anders uit. De eigenwijs uitstaande poten kun je een neutrale kleur geven, of juist extra eruit laten springen in een opvallende contrastkleur. De siersteek “Dashes” geeft deze design bank extra flair.

DR’OP is bekroond met de GIO Award, de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp 2012.

Dr’opDesign: Braun Maniatis Kirn Design, 2012

18

Page 21: Pode Magazine 2015

2012:goed industrieel

ontwerp

StickerGID_Blauw.indd 1 22-10-12 12:32

Met DR’OP kun je alle kanten op.

19

Page 22: Pode Magazine 2015

20

Page 23: Pode Magazine 2015

DR’OP valt extra op door de vrolijke poten. We hebben de poten in 16 kleuren en in natural wood. Zo heb je de meest onverwachte combinaties tot je beschikking. De opvallende stiknaden geven dit designmeubel karakter. De kleuren van de garens matchen met de lakkleuren van de poten.

Maatwerk• Je kunt kiezen uit een 2½ en een 3-zitsbank

met twee armen. Heb je meer ruimte? Dan is de 3½-zitsbank met 1 arm en een poef aan het eind een leuke optie.

• Even lekker de benen strekken? Dat kan op de bijpassende losse poef. Ook handig als een extra zitplaats.

• In de leren variant van DR’OP hebben de rug en armleuningen een extra naad.

Dr’opDesign: Braun Maniatis Kirn Design, 2012

2012:goed industrieel

ontwerp

StickerGID_Blauw.indd 1 22-10-12 12:32

21

Page 24: Pode Magazine 2015

Ontwerpduo (NEDERLAND)Designers van bank PLOT en kussen DOT.Wie de designs van Tineke Beunders en Nathan Wierink bekijkt, herkent meteen de functionaliteit. ‘We willen duidelijkheid in onze ontwerpen. De constructie moet helder zijn en we streven naar het benadrukken van details’.

Cuno Frommherz (ZWITSERLAND)Designer van bank QUOTE.De thema’s ruimte, schoonheid en beleving dagen de Zwitserse designer Cuno Frommherz uit om op een nieuwe manier naar producten te kijken. ‘De gebruiker moet iets van zichzelf kunnen toevoegen, zonder het gevoel te krijgen gedomineerd te worden door het product’.

Maniatis Kirn Design (DUITSLAND)Designers van bank DR’OP.De Duitse ontwerpers Nicolaus Maniatis en Thomas Kirn maken bijzondere meubelen die het leven veraangenamen voor de gebruiker. ‘Onze zitconcepten worden gekenmerkt door innovatieve functies. Ideeën laten we volledig uitrijpen voor het beste eindresultaat’.

Thijs Smeets (NEDERLAND)Designer van fauteuil SPARKLE + bank SWIPE.Wereldwijd zijn er al miljoenen producten van ontwerper Thijs Smeets verkocht. Thijs: ‘Mijn product designs dekken een breed spectrum. Goed design ziet er niet alleen mooi uit. Ergonomie, constructie, prijs, esthetiek; alles moet kloppen. Dat maakt een product de moeite waard’.

De designers van Pode

22

Page 25: Pode Magazine 2015

Norbert Beck (DUITSLAND) Designer van bank CHAT.De biotoop van Norbert Beck is zijn werkplaats. Daar schaaft hij aan zijn ideeën tot hij zijn klant een schaalmodel kan presenteren dat tot in de kleinste details klopt. ‘Onze ogen hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden. Dat is mijn motivatie’.

Jet Dircks (NEDERLAND)Designer van bank EDIT/INSERT + tafel BYTE.Jet is verantwoordelijk voor de ontwerpkeuze bij PODE. Bij haar eigen ontwerpen is de vorm belangrijk, maar essentieel is bij een bank dat hij lekker zit. ‘Ik zoek in mijn ontwerpen altijd de pure vormen op’.

Ragnheiður Ösp (IJSLAND)Designer van kussen NOTKNOT.De IJslandse designer Ragnheiður Ösp is gefascineerd door traditionele knopen uit de zeevaart. In haar handen krijgt de knoop een heel nieuwe betekenis. ‘Ik speel graag met context, formaat en textuur. Door waardevolle objecten te creëren, hoop ik andere mensen te beïnvloeden’.

Frans Schrofer (NEDERLAND)Designer van banken SYNC en SCRIPT.Het motto van de Haagse designer Frans Schrofer is het creëren van “tools voor living”. Vaak liggen techniek en innovatie aan de basis van zijn design. ‘Ik zoek naar onverwachte vormen en gebruik onconventionele methoden om tot die vormen te komen’.

23

Page 26: Pode Magazine 2015

Edit & InsertDesign: Jet Dircks, 2008

24

Page 27: Pode Magazine 2015

De bank EDIT en het bijpassende aanbouwprogramma INSERT combineren

strak design met sublieme eenvoud.

Deze strakke designbank is super in stof en geweldig in leer. De vaste stoffering is een essentieel onderdeel van het ontwerp. De architectonische lijnen van de schuin aflopende leuning en de details van de bies maken het helemaal af.

Door afwijkende kleuren en materialen te kiezen, krijgt de bank meteen een spannend karakter. Een stoffen bank met een leren bies in een mooie contrastkleur geeft je woonkamer extra pit. Maar ook “stof op stof” en “leer op leer” zijn mogelijk en ook nog in alle mogelijke kleurencombinaties. Liever alles in dezelfde kleur? Ook dat kan.

25

Page 28: Pode Magazine 2015

Maatwerk• Je kunt bij de EDIT kiezen uit een 2½-, 3- en

3½-zitsbank, love seat en poef.• INSERT is er als 2½- en 3-zits element met één

arm, schakelbank, chaise longue en poef.• Het losse armkussen met rol van INSERT past

ook perfect bij EDIT.• De bies kan worden uitgevoerd in afwijkende

materialen en kleuren (niet in couponstoffen).• Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE

stoffen. De uitvoeringen in leer hebben extra verticale naden over de zitting en de rug.

• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.

De subtiliteit zit ‘m ook in de fraaie aluminium poten. Er is keuze uit twee soorten: Needle (standaard) of Basiq, beide in aluminium of lak. Er zijn twee hoogtes: de standaard maat en 2 cm hoger.

Edit & InsertDesign: Jet Dircks, 2008

Needle

Basiq

26

Page 29: Pode Magazine 2015

27

Page 30: Pode Magazine 2015

Als je goed kijkt, zie je pas wat er anders is aan PLOT. Het onderstel is meegestoffeerd. Dat biedt fantastische mogelijkheden. Stoer. Charmant. Stijlvol. PLOT zorgt gegarandeerd voor een warm welkom.

PLOT straalt strak en duidelijk design uit, maar combineert die heldere belijning met een vleugje humor. Van binnen biedt PLOT de geborgenheid die je zoekt in een bank.

Je kunt deze eigenzinnige bank helemaal naar eigen inzicht inkleuren. De bovenzijde en het onderstel kun je natuurlijk in één kleur laten stofferen. Maar het onderstel kan ook in een afwijkende bekleding worden uitgevoerd en dat maakt spannende varianten mogelijk.

PlotDesign: Tineke Beunders en Nathan Wierink, 2011

28

Page 31: Pode Magazine 2015

PLOT kan elke look aan, van futuristisch tot subtiel vintage.

29

Page 32: Pode Magazine 2015

30

Page 33: Pode Magazine 2015

Maatwerk• Je kunt kiezen uit een 2½-, 3- en 3½-zitsbank.• Kies het gestoffeerde onderstel in een kleur

naar keuze (niet in couponstoffen).• Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE

stoffen. Uitvoeringen in leer hebben een extra verticale naad op de achterkant van de rug.

• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.

Met de bijbehorende poef kun je nog spannendere combinaties maken. Deze mini PLOT mag namelijk best een beetje opvallen. Maar omdat de poef perfect lijnt met de bank, is het net zo fraai om te variëren met dezelfde bekleding die je koos voor de bank.

PlotDesign: Tineke Beunders en Nathan Wierink, 2011

31

Page 34: Pode Magazine 2015

Van alle kanten een echte blikvanger.

Script & SyncDesign: Frans Schrofer, 2011

32

Page 35: Pode Magazine 2015

De bank SCRIPT en het bijpassende aanbouwprogramma SYNC zijn subtiel van vorm, heel comfortabel en mooi compact. De facetvormige armen springen direct in het oog. De strakke lijnen, de stevige zit en de vlakke naad op de voorzijde van de zitting zorgen voor een uiterlijk dat net even anders is.

Deze modellen zijn van alle kanten echte blikvangers. De fraaie dwarsnaad over de achterzijde, zorgt dat het aanzicht van de rug ook de moeite waard is. Geef je bank dus gerust een plekje in de ruimte en van de muur af.

33

Page 36: Pode Magazine 2015

Maatwerk• SCRIPT is er als love seat, 2½-zits, 3-zits,

3½-zitsbank en poef.• SYNC is er als 2½- en 3-zits element met één

arm, schakelbank, chaise longue en poef.• Gepolijst aluminium poten in 2 hoogtes.

Leverbaar in alle PODE lakkleuren.• Verkrijgbaar in Fusion leer en in alle PODE

stoffen. De uitvoeringen in leer hebben extra naden op de armen en de rug.

• Het losse armkussen met rol van SYNC past ook perfect bij SCRIPT.

• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.

Door de grote variatie in maatvoeringen is er voor elke woonkamer een ideale versie van SCRIPT en SYNC. Zo hoef je nooit concessies te doen aan het ruimtelijke effect van deze bank.

Script & SyncDesign: Frans Schrofer, 2011

34

Page 37: Pode Magazine 2015

35

Page 38: Pode Magazine 2015

CHAT nodigt je uit om lekker in haar armen te kruipen en weg te dromen. Als je van gladde, gestileerde belijningen houdt, is CHAT een goede keus. Deze opgeruimde bank met haar diagonaal geplaatste poten biedt je kamer volop ruimte.

De rug van CHAT loopt aan de binnenzijde helemaal rond en gaat naadloos over in de armleuningen. Een knap staaltje werk van de makers. Het geeft CHAT haar eigen gezicht binnen de PODE collectie. Wil je CHAT extra laten opvallen? Kies dan voor een uitvoering met een afwijkende bieskleur.

ChatDesign: Norbert Beck, 2009

36

Page 39: Pode Magazine 2015

De zachte rondingen en de doorlopende arm

geven CHAT een zacht uiterlijk. 37

Page 40: Pode Magazine 2015

38

Page 41: Pode Magazine 2015

Maatwerk• CHAT is er als fauteuil, 2½- en 3-zitsbank en

poef.• Verkrijgbaar in alle PODE stoffen (niet in leer).• Gepolijst aluminium poten. Mogelijk in alle

PODE lakkleuren.• Keuze uit stiknaden in alle PODE kleuren.• De bies kan worden uitgevoerd in afwijkende

materialen en kleuren (niet in couponstoffen).

In CHAT kun je heerlijk wegkruipen of languit liggen lezen, dankzij de lage loungerug en de rondlopende lijnen.

De diagonaal geplaatste aluminium poten zorgen voor een spannend contrast met de vloeiende lijnen en de rondingen van CHAT.

ChatDesign: Norbert Beck, 2009

39

Page 42: Pode Magazine 2015

ByteDesign: Jet Dircks, 2010Gemakkelijk te verzetten, dus altijd in de buurt. Het driepotige frame van BYTE is luchtig, functioneel en strak. Door de kleinere tafel deels over de grotere heen te zetten blijft de opstelling compact.

De eenvoud van het design werkt. Met BYTE kun je eindeloos variëren met kleuren en maten; je kiest je eigen opstelling met de drie hoogtes en de drie bladgroottes. Zo heb je altijd je drankje binnen handbereik.

Maatwerk• Tafelprogramma met combinatiemogelijkheden.• Leverbaar in 3 diameters en 3 hoogtes.• BYTE is verkrijgbaar in alle PODE kleuren.• De kleinste tafel kan gedeeltelijk over een

zitplaats gezet worden.

DotDesign: Tineke Beunders en Nathan Wierink, 2008Met de DOT sierkussens creëer je kleuraccenten in je interieur.

DOT is een sterk, wollen kussen. In het design spelen de knopen een grote rol. Die benadrukken de details en geven deze kussens een eigen karakter. Door de slimme afmetingen passen twee kleinere DOT kussens precies op het grootste kussen. Een statement voor kleurliefhebbers en nog lekker zacht ook.

Maatwerk• Aan een zijde uitgevoerd met gestoffeerde

knopen in verschillende afmetingen.• Stapelbaar door uitgekiende afmetingen.

40

Page 43: Pode Magazine 2015

NotKnotDesign: Ragnheiður Ösp, 2014De inspiratie voor het IJslandse knuffelkussen NOTKNOT komt voort uit een fascinatie voor knopen. Designer Ösp speelt met de context, het formaat en de textuur van traditioneel gebonden knopen. Het resultaat is verrassend. Contrastvol, met een knipoog. Traditioneel staat een knoop voor sterk en veilig. Als kussen verandert diezelfde knoop in een zachte accessoire.

NOTKNOT kussens zijn gevormd door gevulde, gebreide cylinders van IJslandse wol. Dit maakt ze heerlijk warm en zacht. Dit exclusieve ontwerp is alleen bij PODE verkrijgbaar.

Maatwerk• Gemaakt van IJslandse wol.• Verkrijgbaar in de modellen Ashley’s flower en

Round Brocade.• Beide kussens zijn leverbaar in de kleuren Lilac,

Red, Orange, Yellow en Aqua.

TabSierkussen met frivole platte biezen aan de zijkanten, waarmee je rijke kleuraccenten aanbrengt op je PODE bank. De kussenserie TAB biedt speelse variatiemogelijkheden in twee verschillende maten. Gevuld met een combinatie van veertjes en schuim. Fris en decoratief van PODE.

Maatwerk• TAB is verkrijgbaar in twee maten en in elke

PODE bekledingssoort.• Bies kan worden uitgevoerd in alle standaard

PODE bekledingen en kleuren (niet in couponstoffen).

41

Page 44: Pode Magazine 2015

Als Brand Manager bepaalt Gisella Groenewoud de kleur- en interieurcombinaties voor PODE. Kleuren en stoffen inspireren haar altijd weer tot het creëren van verrassende interieuroplossingen en vernieuwende woonideeën.

Trends laten inspireren“Inspiratie haal ik overal vandaan”, vertelt Gisella. “Natuurlijk lees ik de belangrijkste internationale mode- en interieurmagazines, ik bezoek textielbeurzen, weverijen, tentoonstellingen en lezingen van bekende trendvoorspellers als Lidewij Edelkoort en Zuzanna Skalska. Al die informatie sla ik op en verwerk ik tot een eigen trendbeeld. Daarmee geef ik PODE een eigentijds en trendy gezicht op foto’s, beursstands en in de PODE shops. Dat beeld moet op zijn beurt weer inspirerend zijn voor wie op zoek is naar een nieuwe bank.

Zachtheid en comfortOp banken en fauteuils zijn behaaglijke stoffen erg in trek. Materialen als wol en vilt brengen zachtheid en comfort in het interieur. Natuurlijk bieden we veel hoogwaardige stoffen aan van bekende leveranciers als Kvadrat en de Ploeg. Maar we hebben ook een collectie eigen Pode bekledingsstoffen, die we selecteren bij onafhankelijke kwaliteitsweverijen.

Aardetonen blijvenKleur is in het interieur heel belangrijk. Het brengt een plek tot leven. Je kunt een muur schilderen, accessoires toevoegen of een mooi meubel als eyecatcher gebruiken. Op dit moment zijn warme aardetonen als rood en oranje populaire interieurkleuren. Verder zien we blauw en aquatinten, maar ook zachte pasteltinten. Daarnaast zien we steeds meer groen, zowel in kleur als in planten. Bij alle PODE meubelen kun je de kleur of stoffering zo afstemmen, dat het perfect past binnen je eigen levensstijl en interieur. Kleurrijk voor mensen die van een uitgesproken, fris interieur houden of juist rustige aardetinten voor wie meer sereniteit in huis wil.

Handig overzichtJe interieur goed afstemmen op je eigen smaak is best lastig en het is ook nog eens heel persoonlijk. Gelukkig is er een prima hulpmiddeltje om je woonstijl te definiëren: maak een moodboard, een collage van kleuren, materialen en producten die bij jou passen. Bij het kopen van nieuwe meubelen is zo’n overzicht echt heel handig.”

Zelf een moodboard maken? Kijk op www.pode.nl voor tips.

“Look & feel” van Pode

42

Page 45: Pode Magazine 2015

Kleurrijk Kvadrat

RIME is een gladde, wollen meubelstof van Kvadrat. De satijnbinding geeft de stof een zachte glans. Voor elke kleur combineerde de Zweedse ontwerpster Åsa Pärson twee uni tinten, waardoor de stof drie verschillende expressies heeft: elegant, sportief en meer uitgesproken. Beschikbaar in 10 kleuren voor jouw favoriete PODE meubel. www.kvadrat.dk

Page 46: Pode Magazine 2015

Dolce101

Shale

109Ridge

233Cerulean

300Biscay

302Beryl

500Lilas

522Hush

600Canyon

622Garnet

799Dew

700Peel

899Freesia

884Amber

Ruvido120

Cinder

199Flint

329Tile

330Viridis

293Amparo

510Phlox

529Pansy

616Carnelian

629Fiery

776Jaffa

769Russet

892Nugget

808Tinsel

Grano600Rosa

760Tagete

190Torbiera

110Carbone

480Alghe

290Paglia

210Argilla

310Mirtillo

500Viola

Om optimaal te kunnen variëren met kleuren en materialen zorgen onze trendspecialisten voor een afgestemde collectie, helemaal in lijn met de actuele interieurtrends. Door zelf te mixen en matchen met de kleuren van bekledingen, poten en stikgarens creëer je met PODE altijd een uniek meubel.

Zit jouw kleur niet in onze standaardcollectie? De stoffen Rime, Divina MD, Tonica, Divina Melange, Hallingdal, Steelcut Trio en Coll bieden talloze extra kleuren (tegen meerprijs).

De stoffen Strand, Ploegwool, Vilano en Bolster (de Ploeg) en Divina 3 en Memory (Kvadrat) zijn op aanvraag leverbaar (tegen meerprijs).

Voor niet-standaard opties geldt een afwijkende levertijd.

Wil je graag advies van een professional? De adviseur bij de PODE dealer helpt je graag met het maken van een goede kleurencombinatie.

stof • leer • lak • stikselcollectie

44

Page 47: Pode Magazine 2015

Rime

951

621 911

231

151

721

731

781

921

981

Tonica

171511 831

411 611 182 192

131

Coll18

44

10

60

28

89

78

80

Divina Melange120

421

170

681

180

220

stof • leer • lak • stikselcollectie

45

Page 48: Pode Magazine 2015

Monza159

Dark Grey

249 Taupe

649 Red

339 Light Blue

359 Indigo

659 Dark Red

939 Light Grey

Divina MD813

843

873

343

453

213

633

613

753

943

293

Hallingdal 65126

573

130

590

153

600

173

674

180

687

190

763

227

773

368

810

420

840

850

980

46

Page 49: Pode Magazine 2015

Fusion leder6870 Tomato

8700 Honey1077 Salsito 8000 Milk

6700 Mandarin 9080 Popcorn

5960 Grape

5000 Plum1290

Mushroom

3100Blueberry

3040 Jelly

1000 Bean

4080 Salad

2210 Brownie

8900Lemonade

2100 Toffee

4400 Potato

3906 Truffle

Steelcut Trio 2683

883

733

453

213

533

253

Lac & StitchPepper& Red

Black& Black

Stone& Grey

White aluminium& Silver grey

Carbon& Dark grey

Santos& Brown

Hazel& Ochre

Ash& Beige

White& White

Sunset& Sun

Pink& Bordeaux

Allium& Lavender

Saffron& Mustard

Maize& Yellow

Aqua& Turqoise

Powder& Powder

47

Page 50: Pode Magazine 2015

Op de volgende pagina’s vind je alle afmetingen en prijzen van onze meubels.

De prijzen zijn gebaseerd op bekledingen in één materiaal/kleur. Bij veel modellen zijn bekledings-combinaties mogelijk. Prijzen kunnen dan afwijken.

Voor lak- of maatopties kan een meerprijs gelden. Vraag ernaar bij de Pode dealer. Als je vandaag je keuze maakt, is je bestelling binnen 5-6 weken gereed.

Prijzen

* Pode biedt bij deze stoffen een tijdelijk prijsvoordeel aan. Voor de exacte promotieprijs verwijzen wij je graag door naar de Pode dealer. Prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2016. De prijzen zijn onder voorbehoud, maten zijn indicatief.

Kussen Kussen

KL 60 x 40 60 x 50

Dolce A € 70 € 75

Ruvido B € 75 € 80

Grano C € 80 € 85

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 90 € 95

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 95 € 100

Fusion leer L € 95 € 125

Tab kussen

KL Small Medium Large

Divina Melange D € 95 € 120 € 150

Divina MD E € 115 € 140 € 175

9

33

50

25

67

50

33 25 50

679

33

50

2567

50

33 25 5067

9

33

50

25

67

50

33 25 50

67

Dot kussen

Salon- Salon- Salon-

tafel tafel tafel

50 x 48 80 x 40 100 x 32

Lac & Stitch collectie € 460 € 585 € 695

4850

50

50

4080

80

80

3210

0

100

100

4850

50

50

4080

80

80

3210

0

100

100

4850

50

50

4080

80

80

3210

0

100

100

Byte salontafel

Ashley’s Round

flower brocade

€ 95 € 95

Notknot kussen

KL Fauteuil Bank 2,5-zits Bank 3-zits Poef

Dolce A € 1.395 € 2.145 € 2.245 € 710

Ruvido B € 1.475 € 2.195 € 2.345 € 760

Grano C € 1.575 € 2.295 € 2.445 € 815

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 1.695 € 2.545 € 2.695 € 885

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 1.745 € 2.645 € 2.795 € 895

*Promotieprijs op de stoffen: Dolce / Ruvido / Divina Melange / Tonica

205 230

88

88

205

7282

7290

42 42

205 230

88

88

205

7282

7290

42 42

205 230

88

88

205

7282

7290

42 42

90

90

7215

8

185

185 185

7290

90

90

4268

42

90

42

Chat

48

Page 51: Pode Magazine 2015

Alle meubelen zijn ook leverbaar in de couponstoffen Strand, Vilano, Ploegwool, Bolster (De Ploeg) en in Divina 3,en Memory (Kvadrat). Voor deze stoffen geldt een meerprijs. Vraag ernaar bij je adviseur. AL (arm links), AR (arm rechts), KL (prijsklasse), PL (poef links), PR (poef rechts)

Bank

Bank Bank AR-PL

KL 2,5-zits 3-zits AL-PR Poef

Dolce A € 2.145 € 2.295 € 2.295 € 610

Ruvido B € 2.245 € 2.395 € 2.395 € 690

Grano C € 2.395 € 2.545 € 2.545 € 710

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 2.545 € 2.695 € 2.695 € 760

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.645 € 2.795 € 2.795 € 795

Fusion leer L € 2.895 € 3.145 € 3.145 € 845

*Promotieprijs op de stoffen: Coll / Monza / Rime

195-214

67-75

90-104

70

3947

41

220-239 245-255 245-255195-214

67-75

90-104

70

3947

41

220-239 245-255 245-255195-214

67-75

90-104

70

3947

41

220-239 245-255 245-255195-214

67-75

90-104

70

3947

41

220-239 245-255 245-255

Dr’op

Bank Bank Bank

KL Love-seat 2½-zits 3-zits 3½-zits Poef Armkussen

Dolce A € 1.595 € 1.895 € 1.995 € 2.095 € 645 € 210

Ruvido B € 1.745 € 2.025 € 2.125 € 2.245 € 715 € 230

Grano C € 1.845 € 2.125 € 2.295 € 2.395 € 765 € 260

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 1.995 € 2.395 € 2.545 € 2.645 € 845 € 280

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.125 € 2.475 € 2.650 € 2.795 € 865 € 295

Fusion leer L € 2.295 € 2.675 € 2.895 € 3.075 € 895 € 325

*Promotieprijs op de stoffen: Divina Melange / Tonica / Hallingdal / Divina MD

143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57143

143

183

183

213

21377

95

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57143

143

183

183

213

21377

95

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57Edit

Element Element Chaise Schakel-

2½-zits 3-zits Longue bank

KL AL / AR AL / AR AL / AR AL / AR Poef Armkussen

Dolce A € 1.695 € 1.795 € 1.675 € 2.145 € 660 € 210

Ruvido B € 1.795 € 1.925 € 1.795 € 2.295 € 745 € 230

Grano C € 1.845 € 1.975 € 1.825 € 2.395 € 795 € 260

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 1.995 € 2.145 € 1.945 € 2.545 € 865 € 280

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.125 € 2.245 € 2.025 € 2.745 € 895 € 295

Fusion leer L € 2.275 € 2.375 € 2.275 € 2.995 € 925 € 325

*Promotieprijs op de stoffen: Divina Melange / Tonica / Hallingdal / Divina MD

Insert155155

7795

42-4

4

185 185 239 239

99

7715

8

42-4

4

99

40-4

252

99

155155

7795

42-4

4

185 185 239 239

99

7715

8

42-4

4

99

40-4

252

99155155

7795

42-4

4

185 185 239 239

99

7715

8

42-4

4

99

40-4

252

99

155155

7795

42-4

4

185 185 239 239

99

7715

8

42-4

4

99

40-4

252

99155155

7795

42-4

4

185 185 239 239

99

7715

8

42-4

4

99

40-4

252

99

143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

5282

82

42

57

Plot Bank Bank Bank

KL 2½-zits 3-zits 3½-zits Poef

Dolce A € 2.075 € 2.195 € 2.295 € 740

Ruvido B € 2.195 € 2.295 € 2.445 € 765

Grano C € 2.295 € 2.425 € 2.595 € 795

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 2.495 € 2.625 € 2.795 € 895

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.545 € 2.745 € 2.895 € 915

Fusion leer L € 2.645 € 2.895 € 3.095 € 895

*Promotieprijs op de stoffen: Divina Melange / Tonica / Hallingdal / Divina MD

75

43

82

2,5-zitsbank

174

3-zitsbank

204

3,5-zitsbank Pouf

234 82

4355

75

43

82

2,5-zitsbank

174

3-zitsbank

204

3,5-zitsbank Pouf

234 82

4355

75

43

82

2,5-zitsbank

174

3-zitsbank

204

3,5-zitsbank Pouf

234 82

4355

75

43

82

2,5-zitsbank

174

3-zitsbank

204

3,5-zitsbank Pouf

234 82

4355

49

Page 52: Pode Magazine 2015

* Pode biedt bij deze stoffen een tijdelijk prijsvoordeel aan. Voor de exacte promotieprijs verwijzen wij je graag door naar de Pode dealer. Prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2016. De prijzen zijn onder voorbehoud, maten zijn indicatief.

Bank Bank Bank

Basisopstelling KL Fauteuil Love-Seat 2-zits 2½-zits 3-zits Poef

Dolce A € 1.460 € 1.750 € 2.260 € 2.405 € 2.660 € 575

Ruvido B € 1.495 € 1.785 € 2.315 € 2.465 € 2.715 € 595

Grano C € 1.535 € 1.830 € 2.360 € 2.510 € 2.820 € 625

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 1.635 € 1.975 € 2.555 € 2.755 € 3.065 € 645

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 1.730 € 2.040 € 2.660 € 2.850 € 3.215 € 665

Fusion leer L € 1.860 € 2.255 € 2.940 € 3.140 € 3.575 € 660

*Promotieprijs op de stoffen: Dolce / Ruvido / Divina Melange / Tonica

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

82 122 160 180 220

9377

-81-

85

74

514043

Fauteuil Love Seat 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank PoefBasisopstelling

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (exclusief rugkussens)

Afwijkende opstelling ‘free choice’ (rugkussens)

60

42

60

46

60

50

80

42

80

46

80

50

100

42

100

46

100

50

60X42

b=60 b=100 b=140 b=160 b=200

100X42 80X42 60X50 100X42 60X50 60X46 80X42 60X50

Quote

Bank Bank Bank

KL Love Seat 2½-zits 3-zits 3½-zits Poef Armkussen

Dolce A € 1.745 € 2.145 € 2.195 € 2.345 € 645 € 210

Ruvido B € 1.845 € 2.245 € 2.345 € 2.445 € 660 € 230

Grano C € 1.975 € 2.345 € 2.445 € 2.545 € 710 € 260

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 2.195 € 2.495 € 2.645 € 2.795 € 765 € 280

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.295 € 2.595 € 2.795 € 2.945 € 795 € 295

Fusion leer L € 2.350 € 2.795 € 2.995 € 3.275 € 795 € 325

*Promotieprijs op de stoffen: Coll / Monza / Rime / Hallingdal / Divina MD

143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

24273

42/4

4

88

Love Seat

132

4060

Poef

82

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

242

73

42/4

4

88

Love Seat

132

4060

Poef

82

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

242

73

42/4

4

88

Love Seat

132

4060

Poef

82

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

242

73

42/4

4

88

Love Seat

132

4060

Poef

82

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

242

73

42/4

4

88Love Seat

132

4060

Poef

82Script

KL Fauteuil Poef

Dolce A € 1.195 € 340

Ruvido B € 1.225 € 350

Grano C € 1.245 € 360

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 1.295 € 385

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 1.345 € 395

Fusion leer L € 1.395 € 395

*Promotieprijs op de stoffen: Dolce / Ruvido / Coll / Monza / Rime

75

75

8080

59

59

4040

48

75

75

8080

59

59

4040

48

Sparkle

Bank Bank Bank

KL 2½-zits 3-zits 3½-zits Poef

Dolce A € 1.795 € 1.895 € 1.995 € 550

Ruvido B € 1.895 € 1.995 € 2.095 € 575

Grano C € 1.995 € 2.095 € 2.195 € 595

Divina Melange / Tonica / Coll / Rime D € 2.195 € 2.395 € 2.495 € 625

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal / Divina MD E € 2.295 € 2.495 € 2.595 € 675

Fusion leer L € 2.495 € 2.695 € 2.895 € 695

*Promotieprijs op de stoffen: Dolce / Ruvido / Hallingdal / Divina MD

180

180

210

210

235

235

77-7

985

82

8240-4

252

42-4

4

180

180

210

210

235

235

77-7

985

82

8240-4

252

42-4

4

180

180

210

210

235

235

77-7

985

82

8240-4

252

42-4

4

180

180

210

210

235

235

77-7

985

82

8240-4

252

42-4

4

Swipe

50

Page 53: Pode Magazine 2015

Alle meubelen zijn ook leverbaar in de couponstoffen Strand, Vilano, Ploegwool, Bolster (De Ploeg) en in Divina 3,en Memory (Kvadrat). Voor deze stoffen geldt een meerprijs. Vraag ernaar bij je adviseur. AL (arm links), AR (arm rechts), KL (prijsklasse), PL (poef links), PR (poef rechts)

2,5-zitsbank

182

3-zitsbank

212

3,5-zitsbank

242

73

42/4

4

88

Love Seat

132

4060

Poef

82

Element Element Chaise Schakel-

2½-zits 3-zits Longue bank Arm-

KL AL / AR AL / AR AL / AR AL / AR Poef kussen

Dolce A € 1.775 € 1.895 € 1.875 € 2.395 € 645 € 210

Ruvido B € 1.925 € 2.045 € 2.025 € 2.495 € 660 € 230

Grano C € 1.975 € 2.125 € 2.075 € 2.695 € 710 € 260

Divina Melange / Tonica / Coll D € 2.075 € 2.245 € 2.225 € 2.895 € 765 € 280

Steelcut Trio / Monza / Hallingdal E € 2.145 € 2.375 € 2.345 € 2.995 € 795 € 295

Fusion leer L € 2.295 € 2.495 € 2.495 € 3.125 € 795 € 325

*Promotieprijs op de stoffen: Coll / Monza / Rime / Hallingdal / Divina MD

7373

42/44

42/44

154

88

92 92

160 190 190

242 242

160

73

42/44

88

7373

42/44

42/44

154

88

92 92

160 190 190

242 242

160

73

42/44

88

7373

42/44

42/44

154

88

92 92

160 190 190

242 242

160

73

42/44

88

7373

42/44

42/44

154

88

92 92

160 190 190

242 242

160

73

42/44

88

143

143

183

183

213

213

7795

42-44

243

243

40-42

52

82

82

42

57

Sync

Kwaliteitsdesign van PODEHet is de binnenkant van de bank die ervoor zorgt dat je over een paar jaar nog steeds van je meubel geniet. Onze meubelen zitten zo lekker door de kwaliteit van het binnenwerk. De toepassing van perfect gespannen nosag-slangenvering en kwalitatief hoogwaardig schuim zorgt voor de juiste stevigheid. Als laatste voegen we een extra schuimlaagje toe, zodat je bank lekker zacht aanvoelt. Ook door de bekleding heen. De finishing touch. De topconstructies van PODE meubels zijn gemaakt door de specialisten van designfabrikant Leolux. Zo ben je verzekerd van jarenlang comfortabel zitten.

Ook mooi van binnen

51

Page 54: Pode Magazine 2015

Op onze kwaliteit en service kun je vertrouwenBij een goed product hoort een goede service. PODE volgt de algemene voorwaarden van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten (CBM) en doet er zelfs een schepje bovenop.

GarantiePode kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Vanaf het derde jaar geldt een afschrijvingsregeling en verlenen we nog uitgebreide nazorg. Pode streeft dagelijks naar het afleveren van perfecte producten. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets misgaan, dan lossen we dat graag voor je op. Zo zit je nog lekkerder. De volledige garantieregeling is te vinden op www.pode.nl/service.

Service & garantieOnderhoudOns leer en al onze stoffen komen van topleveranciers. Ze worden uitgebreid getest op kleurechtheid en sterkte. Daarom gaan PODE materialen heel lang mee. Om ervoor te zorgen dat je nog langer van je bekleding kunt genieten, hebben we een paar tips op onze website gezet: www.pode.nl/onderhoud

HerstofferenHet productiesysteem van PODE is niet ingericht op het verrichten van herstofferingen. Om de kosten niet onnodig op te drijven, kunnen wij deze service daarom helaas niet aanbieden.

52

Page 55: Pode Magazine 2015

Colofon Dit is een uitgave van PODE(collectie 2015-2016)

Redactie: Angélique Jacobs | Antal Németh Art Direction: Gisella Groenewoud Styling: Gisella Groenewoud | Karin Kleeven | Lukkien | Frank Visser Fotografie: Peer Coopmans | Lukkien | Anne Dokter | Zebra Vormgeving: Peer Coopmans Met dank aan: Sandra Janssen | Eva Dorssers | De Ru Amsterdam | Svenson | Yksi Ontwerp | Burojet Designstudio | Vij5 | Wandschappen | Woolstudio Kazernestraat 15 • 5928 NL Venlo • NederlandTel. 077-3877222 (ma t/m vr 08.30 uur - 17.00 uur) E-mail: [email protected]

www.pode.nl • www.facebook.com/pode.nl

Aan de informatie in deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van zet- en drukfouten. Kleuren kunnen afwijken. 53

Page 56: Pode Magazine 2015

66

12

Meer info en dealeroverzicht: www.pode.nl